Методична комісія з підготовки робітничих кадрів за галузевим спрямуванням: громадське харчування

БОНДАР ЛАРИСА ПЕТРІВНА
Посада: майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер»
Освіта: вища
Спеціальність: технологія харчування, інженер-технолог
Стаж педагогічної роботи: 25 років
Методична тема: Застосування нетрадиційних методів на уроках виробничого навчання
Методичні напрацювання
1. Посібник в таблицях «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
2. Навчальний посібник «Приготування напівфабрикатів і страв м’яса та субпродуктів»

ТОКАРСЬКА ОКСАНА ВІКТОРІВНА
Посада: викладач спецпредметів за професією «Кухар, кондитер»
Освіта: вища
Спеціальність: інженер – технолог
Стаж педагогічної роботи: 27 років
Методична тема: Активізація пізнавальної діяльності та розвиток самостійності учнів
Методичні напрацювання
1. Посібник «Санітарія та гігієна»
2. Посібник з устаткування підприємств харчування «Машини та механізми для підготовки сировини»
3. Посібник «Облік, калькуляція і звітність»

ВЕРЕМЧУК РУСЛАНА ПЕТРІВНА
Посада: майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер»
Освіта: вища
Спеціальність: технік-технолог
Стаж педагогічної роботи: 22 роки
Методична тема: Розвиток в учнів творчого підходу до виконання завдань на уроках виробничого навчання
Методичні напрацювання
1. Навчальний посібник «Приготування пісочного тіста та виробів з нього»
2. Навчальний посібник «Приготування дріжджового тіста та виробів з нього»

ДЕРКАЧ ОЛЕНА ІВАНІВНА
Посада: майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер»
Освіта: середня спеціальна
Спеціальність: кухар, кондитер;
Стаж педагогічної роботи: 5 років
Методична тема: Розвиток творчих здібностей учнів на уроках виробничого навчання
Методичні напрацювання

СИЧЕВСЬКИЙ ЮРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ
Посада: викладач спецпредметів за професією «Кухар, кондитер»
Освіта: вища
Спеціальність: технологія харчування, інженер-технолог
Стаж педагогічної роботи: 15 років
Методична тема: Активізація розумової діяльності учнів на уроках
Методичні напрацювання
1. Електронно-тематична мультиплікаційна презентація з розділу «М’ясо та м’ясопродукти»
2. Збірка технологічних карток з технології приготування їжі

Волчецька Олена Якимівна
Посада: майстер виробничого навчання за «Кухар, кондитер»
Освіта: вища
Спеціальність: технологія харчування, інженер-технолог
Стаж педагогічної роботи: 17 років
Методична тема: Формування в учнів професійної майстерності і творчого мислення.
Методичні напрацювання

Мороченець Тетяна Михайлівна
Посада: майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер»
Освіта: вища
Спеціальність: технолог
Стаж педагогічної роботи: 4 роки
Методична тема: Розвиток пізнавального інтересу на уроках виробничого навчання
Методичні напрацювання

ДАНЕЧКІНА ЮЛІЯ МИКОЛАЇВНА
Посада: майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер»
Освіта: вища
Спеціальність: технолог
Стаж педагогічної роботи: 4 роки
Методична тема: Упровадження інтерактивних форм та методів навчання на уроках виробничого навчання
Методичні напрацювання

МЕЛЬНИК СВІТЛАНА ВІТАЛІЇВНА
Посада: майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер»
Освіта: неповна вища
Спеціальність: технолог
Стаж педагогічної роботи: 4 роки
Методична тема: Розвиток творчих здібностей учнів на уроках виробничого навчання
Методичні напрацювання

ШВАЯ ЮЛІЯ СЕРГІЇВНА
Посада: майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер»
Освіта: неповна вища
Спеціальність: Професійна освіта. Майстер виробничого навчання.
Стаж педагогічної роботи: 2 роки
Методична тема: Розвиток творчих здібностей учнів на уроках виробничого навчання
Методичні напрацювання