Методична комісія з підготовки робітничих кадрів за галузевим спрямуванням: громадське харчування

БОНДАР ЛАРИСА ПЕТРІВНА

Посада:   майстер виробничого навчання за професією  «Кухар, кондитер»

Освіта:    вища

Спеціальність: технологія харчування, інженер-технолог

Стаж педагогічної роботи: 25 років

Методична тема: Застосування нетрадиційних методів  на уроках виробничого навчання

Методичні напрацювання

1. Посібник в таблицях «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
2. Навчальний посібник «Приготування напівфабрикатів і страв м’яса та субпродуктів» 


ТОКАРСЬКА ОКСАНА ВІКТОРІВНА

Посада: викладач спецпредметів  за професією «Кухар, кондитер»

Освіта:    вища

Спеціальність: інженер – технолог

Стаж педагогічної роботи: 27 років

Методична тема: Активізація пізнавальної діяльності   та розвиток самостійності учнів

Методичні напрацювання

1. Посібник «Санітарія та гігієна»
2. Посібник з устаткування підприємств харчування «Машини та механізми для підготовки сировини»
3. Посібник «Облік, калькуляція і звітність»


ВЕРЕМЧУК РУСЛАНА ПЕТРІВНА

Посада:  майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер»

Освіта:   вища

Спеціальність: технік-технолог

Стаж педагогічної роботи: 22 роки

Методична тема: Розвиток в учнів творчого підходу до виконання завдань на уроках виробничого навчання

Методичні напрацювання

1. Навчальний посібник «Приготування пісочного тіста та виробів з нього»
2. Навчальний посібник «Приготування дріжджового тіста та виробів з нього» 


ДЕРКАЧ ОЛЕНА ІВАНІВНА

Посада:  майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер»

Освіта:   середня спеціальна

Спеціальність: кухар, кондитер;

Стаж педагогічної роботи: 5 років

Методична тема: Розвиток творчих здібностей учнів на уроках виробничого навчання

Методичні напрацювання


СИЧЕВСЬКИЙ ЮРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ

Посада:   викладач спецпредметів за професією  «Кухар, кондитер»                         

Освіта:    вища

Спеціальність: технологія харчування, інженер-технолог

Стаж педагогічної роботи: 15 років

Методична тема: Активізація розумової діяльності учнів на уроках

Методичні напрацювання

 1. Електронно-тематична мультиплікаційна презентація з розділу «М’ясо та м’ясопродукти»
2. Збірка технологічних карток з технології приготування їжі 

Волчецька Олена Якимівна

Посада:  майстер виробничого навчання за «Кухар, кондитер»

Освіта:   вища                     

Спеціальність: технологія харчування, інженер-технолог

Стаж педагогічної роботи: 17 років

Методична тема: Формування в учнів професійної майстерності і творчого мислення.

Методичні напрацювання


Мороченець Тетяна Михайлівна

Посада:  майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер»

Освіта:   вища                   

Спеціальність: технолог

Стаж педагогічної роботи: 4 роки

Методична тема: Розвиток пізнавального інтересу на уроках виробничого навчання

Методичні напрацювання


ДАНЕЧКІНА ЮЛІЯ МИКОЛАЇВНА

Посада:   майстер виробничого навчання за професією  «Кухар, кондитер»

Освіта:    вища

Спеціальність: технолог

Стаж педагогічної роботи: 4 роки

Методична тема: Упровадження інтерактивних форм  та методів навчання  на уроках виробничого навчання

Методичні напрацювання


МЕЛЬНИК СВІТЛАНА ВІТАЛІЇВНА

Посада:   майстер виробничого навчання за професією  «Кухар, кондитер»

Освіта:     неповна вища

Спеціальність: технолог

Стаж педагогічної роботи: 4 роки

Методична тема: Розвиток творчих здібностей учнів на уроках виробничого навчання

Методичні напрацювання


ШВАЯ ЮЛІЯ СЕРГІЇВНА
Посада:   майстер виробничого навчання за професією  «Кухар, кондитер»

Освіта:     неповна вища

Спеціальність: Професійна освіта. Майстер виробничого навчання.

Стаж педагогічної роботи: 2 роки

Методична тема: Розвиток творчих здібностей учнів на уроках виробничого навчання
Методичні напрацювання