Декада за професією «Кухар, кондитер»
Відкриття декади розпочалося з конкурсу стінгазет та кросвордів 15.11.21р. Переможцями стали учні групи №12/ІІс . Друге місце – група №4/Іс ; третє – група №5/Іс

Вікторину «Кмітливий кондитер» провела майстер виробничого навчання Руслана Веремчук серед учнів другого курсу групи № 12/ІІс за професією «Кондитер».
Захід проведено з метою розвитку професійної майстерності, творчої активності учнів, взаємозбагачення новими ідеями, творчим досвідом.
Вікторина пройшла в ігровій формі. Учасники із задоволенням відповідали на запитання, розгадували сканворди, розв’язували виробничі ситуації, змагалися в практичних конкурсах та мали можливість проявити свої творчі здібності.Усі присутні отримали позивні емоції, гарний настрій.
Перемогу здобула команда «Ласунчики» на чолі з капітаном Марією Лапською



17.11.21р відбулася вікторина «Успішний кондитер», яку підготувала та провела майстер виробничого навчання Тетяна Мороченець. Змагалися за звання «Успішний кондитер» дві команди учнів першого курсу групи №4/Іс. Вікторина проходила в дружній, теплій атмосфері та передбачала шість конкурсів. Перемогу здобула команда «Вулкан» на чолі з капітаном Сильман Юлією.




18.11.21р відбувся відкритий урок з технології приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства у групі №12/ІІс на тему «Класифікація бездріжджових видів таста. Приготування млинцевого тіста» (викладач спецпредметів Оксана Токарська)

У понеділок 22.11.21р майстер виробничого навчання Олена Волчецька поділилась досвідом з приготування лазаньї з учнями групи №5, організувавши майстер-клас на тему «Приготування та подача лазаньї». Учні із захопленням спостерігали за роботою майстра, а також брали активну участь.






Викладач Юрій Сичевський 23.11. 21р провів урок теоретичного навчання на тему «Значення теплової обробки при приготуванні страв. Класифікація. Інструменти, інвентар, посуд і устаткування гарячого цеху». Урок проведено у групі №4/Іс з використанням інтерактивних технологій. Особливо активними були учні при закріпленні вивченого матеріалу, показавши хороші результати при виконанні вправ на LearningApps.


25.11.20р. майстром виробничого навчання Юлією Данечкіною проведено вікторину «Крок до кулінарії». Участь брали учні групи №4/Іс, які були поділені на дві команди «Лимони» та «Лідери». Перемогу здобула команда «Лідери». Учні отримали море позитиву та емоцій.





