Кулінарія – це мистецтво приготування їжі
Кулінарія – це мистецтво приготування їжі. Мета конкурсу професійної майстерності – виявити, як же оволоділи цим мистецтвом здобувачі освіти. Напередодні Великодня у кухні-лабораторії Вищого професійного училища №29 смт Володимирець відбувся конкурс фахової майстерності з професії «Кухар» серед учнів першого курсу групи №12/Іс.
Конкурс проводився в два етапи. Перший етап – теоретичний, який складався з теоретичних завдань тестового типу. Зміст і складність теоретичного завдання відповідали освітній програмі й Державному стандарту професії.
Другий етап – практичний. Завдання відповідали вимогам кваліфікації «кухар 3 розряду» й обсягу раніше вивченого програмного матеріалу. Провела конкурс майстер виробничого навчання Веремчук Руслана
Петрівна.

